

“Η Ρωσία πρέπει να κινητοποιηθεί” δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τη στιγμή που ο ειδικός απεσταλμένος του βρίσκεται στη Ρωσία.
“Πάρα πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν, χιλιάδες κάθε εβδομάδα, σε έναν τρομερό και παράλογο πόλεμο” σημείωσε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του, Truth Social, συμπληρώνοντας ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία “δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ και δεν θα είχε συμβεί, εάν ήμουν πρόεδρος”.
Η ανάρτησή του έρχεται ενώ ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ Στιβ Γουίτκοφ βρίσκεται στη Ρωσία και αναμένεται να συναντηθεί αργότερα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν με αντικείμενο συζήτησης τη “διευθέτηση” του πολέμου στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
“Ο Πούτιν θα τον ακούσει. Η συζήτηση θα συνεχιστεί για διάφορες πτυχές της ουκρανικής διευθέτησης” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
Ο Πεσκόφ τόνισε επίσης ότι οι δυο άνδρες ενδέχεται επίσης να συζητήσουν μια μελλοντική συνάντηση των Πούτιν και Τραμπ.
Σχετικά Νέα
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.