

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη ότι η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει πλήξει περισσότερο τη χώρα από τα γεγονότα του Περλ Χάρμπορ στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο ή τις τρομορκατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
”Είναι χειρότερα από το Περλ Χάρμπορ και την επίθεση τη 11ης Σεπτεμβρίου. Δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί αυτό”, φέρεται αν δήλωσε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος news18.com.
Σημειώνεται ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν περίπου 3.000 άτομα στη Νέα Υόρκη, πυροδοτώντας δύο δεκαετίες πολέμων και αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων σε Ιράκ, Αφγανιστάν και άλλες χώρες. Ενώ η αιφνίδια γιαπωνέζικη επίθεση το 1941 στη ναυτική βάση του Περλ Χάρμπορ ώθησε τις Ηνωμένες Πολιτείες να πάρει μέρος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σχετικά Νέα
Μασκ: Από τον Μάιο θα αφιερώνω λιγότερο χρόνο στην κυβέρνηση των ΗΠΑ – Η κρίσιμη δουλειά έχει επιτευχθεί
Ο Έλον Μασκ, ο επικεφαλής της Tesla και στενός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε.
Ινδία: Tουλάχιστον 26 νεκροί σε ένοπλη επίθεση κατά τουριστών στο Κασμίρ
Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Τρίτη στο ινδικό Κασμίρ όταν ένοπλοι.
Κυνήγι παράτυπων μεταναστριών στα μαιευτήρια στη Δομινικανή Δημοκρατία
Σχεδόν 90 γυναίκες και 48 νεογέννητα ή μικρά παιδιά, παράτυποι μετανάστες, συνελήφθησαν από τη.
Axios: Οι ΗΠΑ προτείνουν ανεπίσημη αναγνώριση των ρωσικά κατεχόμενων εδαφών στην Ουκρανία
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταθέσει ένα πλαίσιο ειρηνευτικής πρότασης που περιλαμβάνει την ανεπίσημη αναγνώριση.