

Πανηγυρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο μήνυμα της ημέρα που ανέβασε στην πλατφόρμα του Truth Social, την επομένη της ημέρα που κήρυξε εμπορικό πόλεμο σε όλο τον κόσμο, επιβάλλοντας δασμούς από 10 ως και 50%.
Ενώ στελέχη των Ρεπουμπλικάνων και οικονομολόγοι προειδοποιούν με ύφεση στις ΗΠΑ εξαιτίας των δασμών, ο Τραμπ θεωρεί πως «η εγχείρηση πέτυχε».
Περιγράφοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ως «ασθενή» και τους δασμούς που επέβαλε ως «χειρουργική επέμβαση», ο Αμερικανός πρόεδρος κομπάζει πως οι ΗΠΑ όχι μόνο επέζησαν της επέμβασης, αλλά θα είναι πολύ ισχυρότερες και πιο ανθεκτικές από ποτέ.
Γράφει συγκεκριμένα ο Τραμπ στην προσωπική του πλατφόρμα:
«Η (χειρουργική) επέμβαση έχει τελειώσει! Ο ασθενής επέζησε και αναρρώνει. Η πρόγνωση είναι ότι ο ασθενής θα είναι πολύ ισχυρότερος, μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο ανθεκτικός από ποτέ. Κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά!!!».
JUST IN – President Trump’s morning post: pic.twitter.com/vQtWCDquzE
— Insider Paper (@TheInsiderPaper) April 3, 2025
Σχετικά Νέα
Φον ντερ Λάιεν: Παρουσιάζεται ο οδικός χάρτης για την πλήρη απεξάρτηση της ΕΕ από τα ρωσικά καύσιμα
ΗΕυρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες έναν οδικό χάρτη για το πώς.
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με ελεύθερους σκοπευτές και συστήματα anti-drones
Πυρετώδεις είναι οι διαδικασίες προετοιμασίας για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου το Σάββατο 26.
«Βλαντιμίρ Stop, ας καταλήξουμε σε συμφωνία»
Να σταματήσει τις επιθέσεις στην Ουκρανία προέτρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέροντας.
Γιατί η Κίνα δεν στριμώχνεται εύκολα: Τα 5 «δυνατά» χαρτιά του Σι Τζινπίνγκ στον εμπορικό πόλεμο με τον Τραμπ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου,.