

Θερμικές κάμερες τίθενται σε λειτουργία από αύριο στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ως πρόσθετο προληπτικό μέτρο για τη θερμομέτρηση, τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και του προσωπικού.
Σύμφωνα με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, οι θερμικές κάμερες έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο προς τις αποβάθρες στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα και στον Νέο Σταθμό Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεριμνά για την προστασία της ιδιωτικότητας του επιβατικού κοινού και συμμορφώνεται με τις κατευθύνσεις και οδηγίες των εποπτικών αρχών κατά την υιοθέτηση και εφαρμογή μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του Covid-19.
Έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της, όπως μάσκες, αντισηπτικά, καθημερινή απολύμανση κ.α..
Σχετικά Νέα
Ακαθάριστα Οικόπεδα: Παράταση δηλώσεων στον δήμο Αρταίων
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας γνωστοποίησε την απόφαση για.
Ηράκλειο: Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε βάναυσα
Στην ανακρίτρια Ηρακλείου θα βρεθεί και σήμερα, Τρίτη, ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου.
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 18χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου
Ο 18χρονος, που κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό αστικού λεωφορείου στην περιοχή του Λαγκαδά, στη.
Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται
Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, καθώς, σύμφωνα με την ΕΜΥ,.