

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής για την τραγωδία στο Καματερό όπου απανθρακώθηκαν δύο ανήλικα αδέλφια από πυρκαγιά σε δώμα διώροφοης οικίας στην οδός Ιθάκης.
Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα ακόμη ένα αγόρι δύο ετών, αδελφάκι των δυο παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο, το οποίο διακομίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο δώμα, περίπου 50 τμ, έμενε μία πολύτεκνη οικογένεια Ρομά. Ο πατέρας ήταν αυτός που δήλωσε ότι τα παιδιά του που απανθρακώθηκαν, είναι αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών.
Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από κάποια εστία που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν αλλά λόγω του ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς το δώμα θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Live από τη Νεα Υόρκη αποκλειστική δήλωση του ΥΠΕΞ και προεδρεύοντος στο ΣΑ του ΟΗΕ Γ. Γεραπετρίτη
Σε απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, παρακολουθήστε την αποκλειστική δήλωση στο EΡΤNews του.
Fais Group: Στρατηγική συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας Chloé
Ο Όμιλος Φάις (Fais Group) μέσω της εταιρείας του, Καλογήρου ΑΕ, ανακοίνωσε μια νέα.
Παράνομη η αποπομπή του επικεφαλής της Σιν Μπετ από την ισραηλινή κυβέρνηση, κρίνει το Ανώτατο Δικαστήριο
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ έκρινε σήμερα ότι η απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης τον.
Εύβοια: Φωτιά στον Αλμυροπόταμο
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (21/05/2025) στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του.