

Tραγωδία στην Ρόδο. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου ένα κοριτσάκι 15 μηνών, χωρίς τις αισθήσεις του.
Δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι ήταν νεκρό. Αμέσως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, rodiaki.gr, προχώρησαν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για να γίνει σχετική έρευνα, ενημερώνοντας έτσι και τις αστυνομικές Aρχές καθώς επίσης και την Εισαγγελία Ρόδου, όπως προβλέπεται.
Τα αίτια θανάτου του παιδιού αναμένεται να προσδιοριστούν μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες, έπειτα από μια σειρά εξετάσεων που θα γίνουν.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.