

Τραγικό τέλος στη ζωή του επέλεξε να δώσει ένας 57χρονος άνδρας στον Λόφο Πιερίας, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος από στενό συγγενικό του πρόσωπο μέσα σε αμπελώνα ιδιοκτησίας του.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε τόσο η αστυνομία, όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς ο άνδρας που είναι και πατέρας δύο παιδιών, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν ο 57χρονος άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, καθώς και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes πάντως, πριν από διάστημα περίπου εφτά χρόνων, ο κουμπάρος του θύματος είχε αυτοκτονήσει σε κοντινό σημείο από αυτό που βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος ο 57χρονος.
Σχετικά Νέα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 15 διαρρηκτών ως μέλη που είχαν «ρημάξει» σπίτια στην Αττική
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 15 κατηγορούμενων για ληστείες. Πρόκειται για μέλη.
Εξαφάνιση 15χρονης από τον Άλιμο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός σήμανε στον Άλιμο για την εξαφάνιση της Αντάνια – Λορένα Φ., 15 ετών..
Ελευσίνα: Εργατικό ατύχημα σε δεξαμενόπλοιο – Τραματίστηκε 29χρονος ναυτικός
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας,.
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ζευγάρι που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του
Στη φυλακή οδηγείται ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των.