

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη δυτική Κένυα το βράδυ της Παρασκευής (30/6) σε μια ιδιαίτερη πολυσύχναστη διασταύρωση, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
«Επί του παρόντος μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι 48 άνθρωποι είναι νεκροί και εκτιμούμε ότι ένας ή δύο άλλοι είναι ακόμα εγκλωβισμένοι μέσα στο φορτηγό», δήλωσε ένας αστυνομικός διοικητής, ο Τζέφρι Μάγεκ, μετά τη σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων Κερίτσο και Νακούρου.
«Έχουμε την εκτίμηση ότι ένα φορτηγό στον δρόμο προς το Κερίτσο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε τοπικά μικρά λεωφορεία που ήταν συγκεντρωμένα σε στάση λεωφορείου, πέρασε πάνω από αυτά και τραυμάτισε τους επιβάτες και τους πεζούς που βρίσκονταν σε αυτή τη στάση», είπε ο αστυνομικός.
Αρκετά τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν εικόνες από διαλυμένα οχήματα.
Σχετικά Νέα
Ποιος ήταν Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Ιησουίτης ποντίφικας από την Λατινική Αμερική
Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ο 266ος ποντίφικας, ήταν ο πρώτος.
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Φρίντριχ Μερτς
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε πριν από λίγο ο.
Οι συμβολισμοί στο οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου – Είχε το μονόγραμμα του Ιησού στα ελληνικά
«Δια του ελέους και της εκλογής – Miserando atque eligendo» ανέφερε το οικόσημο του.
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας αναμένεται την Τρίτη στο Πεκίνο
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, στην Κίνα, ανακοίνωσε.