

Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας 61 ετών σημειώθηκε την Πέμπτη (25/8) στη Μεσσηνία στο 4ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Σουληναρίου – Κορυφασίου.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 61χρονο εργάτη που εκτελούσε εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου.
Ο 61χρονος άμεσα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά τραύματα και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα σοβαρά τραύματα που έφερε.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 65χρονος οδηγού ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.