

Θλίψη σκόρπισε στα Τρίκαλα ο θάνατος ενός βρέφους που γεννήθηκε πρόωρα. Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει το δίδυμο αδελφάκι του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Trikalanews.gr μία 32χρονη, που διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τη συνοδεία του γυναικολόγου της, μετά από επιπλοκή που παρουσίασε.
Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να προχωρήσουν σε καισαρική.
Κάτι που έγινε και αμέσως στήθηκε γέφυρα ζωής από γιατρούς, μαίες, ΕΚΑΒ και Αστυνομία προκειμένου τα βρέφη να διακομιστούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Διασωληνώθηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα, αλλά δυστυχώς το ένα μωράκι κατέληξε λόγω της προωρότητάς του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του δεύτερου μωρού αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης
Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Πάτρας από τη Μεγάλη Δευτέρα για την εξαφάνιση.
Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών Δημήτρης Παπανίκας – Συλλυπητήρια από το ΠΑΣΟΚ
Πέθανε σε ηλικία 87 ετών άφησε ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ,.
Πάτρα: Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση της 28χρονης φοιτήτριας
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης μίας 28χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα ίχνη.
Επτά δικογραφίες για ΜΚΟ που εμπλέκονται σε κυκλώματα δουλεμπόρων για παράνομη διακίνηση μεταναστών
Φως στον ρόλο και τη χρηματοδότηση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) για εμπλοκή σε.