Τρ. Αλεξιάδης: Παρά την παραποίηση από μερίδα των ΜΜΕ, οι αντιδράσεις στις παρελάσεις ήταν μικρές

Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Νέου Epsilon βρέθηκε ο Τρ. Αλεξιάδης και μεταξύ των άλλων δήλωσε:

Με ανακούφιση είδαμε ότι πέρασε αυτή η ιστορική ημέρα, για δύο κυρίως λόγους. Πρώτα απ’ όλα  ακούστηκε ευτυχώς παντού  το »Μακεδονία ξακουστή» και όλα αυτά που ισχυριζόταν κάποιοι  τις προηγούμενες μέρες, ότι δήθεν είχε απαγορευτεί, ότι δεν επιτράπηκε κ.λπ. διαψεύστηκαν και από την μπάντα του πολεμικού ναυτικού αλλά και από άλλες μπάντες που έπαιξαν την »Μακεδονία ξακουστή», και πολύ καλά έκαναν, διότι δεν υπήρχε καμία τέτοια απαγόρευση, ήταν fake news. Το δεύτερο σημείο είναι η προσπάθεια να δημιουργηθεί μία εικόνα ότι δεν μπορούμε να πάμε στις παρελάσεις και ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και όλα αυτά τα καταστροφολογικά, δεν ίσχυσε διότι υπήρχαν, σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις, μικρή ομάδα γραφικών με χρυσαυγίτικα συνθήματα, γιατί όταν φωνάζεις «αλήτες προδότες πολιτικοί»  ή όταν φωνάζεις «η δημοκρατία πούλησε την Μακεδονία», αυτό δεν νομίζω να συνεισφέρει στον πολιτικό διάλογο και στην ομαλή πολιτική ζωή.

Ευτυχώς οι αντιδράσεις αυτές ήταν μικρές και σε λίγες πόλεις, δεν ήταν αυτό που ήθελαν κάποιοι να σχεδιάσουν και αποδείχθηκε ότι οι λεγόμενες »αντιδράσεις» δεν εκφράζουν παρά μία μικρή μερίδα πολιτών.

Αν δει κάποιος το βίντεο με τις δηλώσεις Παππά, θα αντιληφθεί και το μέγεθος της παραποίησης, μερίδας ΜΜΕ. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ την Μακεδονία. Προσπαθούν να υπερτονίσουν τις »αντισυγκεντρώσεις». Αν σε ένα Νομό 120.000 πολιτών συγκεντρωθούν 30-40 γραφικοί είναι θέμα για να το προβάλουν αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ; Σεβόμαστε τους πολίτες που έχουν άλλη άποψη για την συμφωνία των Πρεσπών, τους καλούμε σε δημοκρατικό διάλογο, κουβεντιάζουμε μαζί τους. Δεν θεωρούμε ότι όποιος διαφωνεί είναι γραφικός, χρυσαυγίτης ή κάτι άλλο. Σεβόμαστε την διαφορετική άποψη. Σεβόμαστε τις ειρηνικές, δημοκρατικές διαδηλώσεις. Αυτοί που υποστηρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη αντίδραση και διαφωνία, ας μας δείξουν, που εκφράζεται αυτό;

Σχετικό απόσπασμα: 59»05-1:02»15

Σχετικά Νέα