Τρ. Αλεξιάδης: Οι ίδιοι που μας χρεοκόπησαν, θα έρθουν να μας σώσουν;

“Γιατί όλα αυτά που υπόσχεται τώρα η ΝΔ, δεν τα έκανε όταν ήταν κυβέρνηση; Πώς το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που μας οδήγησε στην χρεοκοπία και στην καταστροφή θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση; Οι ίδιοι που δημιούργησαν τα προβλήματα, τώρα θα έρθουν να μας σώσουν;” αναρωτήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης στην ΕΡΤ και την εκπομπή Πρωινή βάρδια.

“Είμαι πολύ χαρούμενος όταν ακούω κριτική για τα θέματα της οικονομίας, για το τι κάναμε τα τελευταία χρόνια, διότι αν κάποιος συγκρίνει το τι έγινε από το 2010 έως το 2014 και τι από το 2015 έως το 2018, με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι με υποκειμενικές κρίσεις και αερολογίες, δείχνει ότι η οικονομία τα 4 τελευταία χρόνια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Στο θέμα των επενδύσεων, της ανάπτυξης, της ρευστότητας, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα” είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως “οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες από ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις αυξάνονται με πολύ μεγάλο ποσοστό, όπως και οι πωλήσεις των σπιτιών. Μακάρι η συζήτηση να επικεντρωθεί στο τι κάναμε εμείς και στο τι έκαναν οι προηγούμενοι”.

Επίσης, απαντώντας στην κριτική της ΝΔ, κάλεσε τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώσει με σαφήνεια ποια επιδόματα σκοπεύει να κόψει, ανέφερε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ βελτίωσε το εισόδημα της μεσαίας τάξης και τόνισε πως τα πραγματικά δεδομένα ανατρέπουν το αφήγημα πως  επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγιναν επενδύσεις.

“Να δούμε τα αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών”

Ο Τρύφων Αλεξιάδης σχολιάζοντας τη φωτογραφία του αρχηγού ΓΕΣ, Γιώργου Καμπά με τον Ζόραν Ζάεφ, χαιρέτησε το γεγονός πως τα ελληνικά στρατεύματα βρίσκονται στη Βόρεια Μακεδονία και δήλωσε: “Χωρίς καμία διάθεση εθνικοκαπηλείας και για όσους φώναζαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, καλό είναι να δούμε τα αποτελέσματά της. Εγώ χαίρομαι που στη φωτογραφία είναι ο κ. Καμπάς και όχι κάποιος άλλος Τούρκος αξιωματικός”.

Σχετικά Νέα