

“Η Πολωνία δεν θα δεχθεί ομάδες παράνομων μεταναστών που στέλνονται στο έδαφός της”, δήλωσε o Ντόναλντ Τουσκ, αφού η Γερμανία δήλωσε ότι θα απορρίψει τους παράτυπους μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο στα σύνορα της χώρας.
“Θα έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία πραγματική εντύπωση ότι οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, θα ήθελε να στείλει ομάδες μεταναστών στην Πολωνία”, δήλωσε ο Τουσκ σε δελτίο ειδήσεων συνέντευξη Τύπου.
“Η Πολωνία δεν θα το δεχτεί αυτό”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Πέθανε ο ολυμπιονίκης Τζοσάια Ραϊσουκέ σε ηλικία 30 ετών
“Ο Τζοσάια Ραϊσουκέ, Ολυμπιονίκης του Παρισιού, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα την Πέμπτη, ανακοίνωσε ο.
ΟΗΕ: Καταγγέλλει “επίθεση στην παιδική ηλικία” μετά το κλείσιμο των σχολείων για τα παιδιά των Παλαιστινίων στην Ιερουσαλήμ
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (Unrwa) κατήγγειλε σήμερα “μια.
Ο Ρούμπιο καλεί Πακιστάν και Ινδία να αποκλιμακώσουν την κατάσταση
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ έλαβε τηλεφώνημα σήμερα από τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ογδόντα χρόνια από την ημέρα που έληξε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ευρώπη συμπληρώνονται.