

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο “τη βάναυση επίθεση” στη Μόσχα, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι αυτή δεν θα γίνει “πρόσχημα” για “κλιμάκωση της βίας”.
Στην επίθεση σκοτώθηκαν 133 άνθρωποι, σύμφωνα με την ανακριτική επιτροπή της Ρωσίας, όμως η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, δημοσιογράφος της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης και επικεφαλής του Russia Today έκανε λόγο για 143 νεκρούς.
“Η Πολωνία καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βάναυση επίθεση. Όλοι μας πενθούμε για τις οικογένειες των θυμάτων. Ελπίζουμε ότι αυτή η ανείπωτη τραγωδία δεν θα χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα από οποιονδήποτε για κλιμάκωση της βίας και της επιθετικότητας”, έγραψε ο επικεφαλής της πολωνικής κυβέρνησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Σχετικά Νέα
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.