

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά θα αυξηθούν πρόσκαιρα, όπως αναφέρει η πρόγνωση του meteo.gr. Υπάρχει πιθανότητα για όμβρους ή τοπικές βροχές σε ορεινά τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 28-31, στην Ήπειρο από 13 έως 29-30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 13 έως 28-29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 28 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 28-29 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που στα ηπειρωτικά δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29-30 βαθμούς.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.