

Παρά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα, η Άγκυρα συνεχίζει ακάθεκτη της παραβιάσεις στο Αιγαίο
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ 4 τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235 καθώς και 6 ελικόπτερα προχώρησαν σε 51 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χωρου της Ελλάδας.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.