

Οι επιθεωρήσεις των πλοίων που είναι φορτωμένα με ουκρανικά σιτηρά θα συνεχιστούν «σήμερα και αύριο» στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, αφού η Μόσχα ανέστειλε τη συμμετοχή της στη συμφωνία που είχε επιτευχθεί το καλοκαίρι με τη μεσολάβηση της Άγκυρας.
«Προβλέπεται να συνεχιστεί η επιθεώρηση των πλοίων που είναι φορτωμένα με σιτηρά και περιμένουν στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα και αύριο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το υπουργείο πρόσθεσε ότι ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ είναι σε διαβουλεύσεις με τους ομολόγους του για να επαναληφθεί αυτή η «επιτυχημένη» συμφωνία και τους υπενθύμισε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί η εφαρμογή της «για όλη την ανθρωπότητα».
H Τουρκία ζήτησε από όλες τις πλευρές να αποφύγουν «προκλήσεις» που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη συνέχιση της εφαρμογής της συμφωνίας.
Σχετικά Νέα
Επίθεση μαθητή με μαχαίρι σε λύκειο στη Νότια Κορέα – Τρεις σοβαρά τραυματίες
Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε λύκειο στη Νότια Κορέα το πρωί της Δευτέρας με.
Κολομβία: 9 στρατιωτικοί νεκροί σε μάχες με αντάρτες
Τουλάχιστον εννιά στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και άλλοι περίπου δέκα αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια εχθροπραξιών με.
Αυστρία: Η κεντροαριστερά συνεχίζει να προηγείται στη Βιέννη, όμως η ακροδεξιά τριπλασιάζει το σκορ της
Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPÖ), στο οποίο ανήκει ο απερχόμενος δήμαρχος της Βιέννης, ο Μίχαελ.
Λιβύη: Στρατηγός δολοφονήθηκε από επίθεση ενόπλων στο σπίτι του
Ανώτατος αξιωματικός του λιβυκού στρατού σκοτώθηκε χθες Κυριακή (27/4) σε επίθεση αγνώστων ενόπλων στο.