

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την επίσκεψη Ερντογάν στο σεισμόπληκτο Χατάι, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος έριξε θεμέλια σε ένα ανύπαρκτο νοσοκομείο.
Η τελετή έναρξης για το νέο Κρατικό Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή Ντεφνέ του Χατάι, μία από τις 11 επαρχίες που επλήγησαν από τους σεισμούς με επίκεντρο το Καχραμανμαράς.
Στην τελετή στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Ερντογάν, έγιναν δηλώσεις για τα νοσοκομεία και τις κατοικίες που σχεδιάζεται να χτιστούν στο μέλλον στο Χατάι, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές από τους σεισμούς.
Με εντολή Ερντογάν τέθηκαν τα θεμέλια τεσσάρων νέων κρατικών νοσοκομείων με συνολικά 1.500 κλίνες που σχεδιάζεται να κατασκευαστούν στο Χατάι.
Όμως, τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα μέλος του κόμματος της Ακσενέρ πόσταρε μια φωτογραφία γράφοντας πως «ο Ερντογάν έθεσε τα θεμέλια ενός νοσοκομείου στο Ντεφνέ του Χατάι χθες. Δεν μπορούν πια να βάψουν ούτε τα μάτια τους».
Το θεμέλιο αφαιρέθηκε
Σύμφωνα με τα νέα του Syndicate.Org, αφαιρέθηκε η βάση του Νέου Κρατικού Νοσοκομείου Χατάι, για το οποίο ο Ερντογάν έθεσε τα θεμέλια χθες.
Στις εικόνες που έφτασε στο σημείο φάνηκε ότι τα μηχανήματα κατασκευής λειτουργούσαν και η ταμπέλα του νοσοκομείου που αναρτήθηκε χθες αφαιρέθηκε.
Σχετικά Νέα
Υπουργική διάσκεψη στο Βερολίνο για την ενίσχυση των ειρηνευτικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ
Η Υπουργική Διάσκεψη του ΟΗΕ στο Βερολίνο για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις ολοκληρώθηκε με τη.
Η Εσθονία ανέφερε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος
Οι εσθονικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της.
Δύο νεκροί σε μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στον κεντρικό Καναδά
Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, η οποία μαίνεται.
Δύο νεκροί από μεγάλη δασική πυρκαγιά στον Καναδά
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, η οποία μαίνεται.