

Οι πλημμύρες που έπληξαν την περασμένη εβδομάδα τη βόρεια Τουρκία προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 77 ανθρώπων, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό δεκάδων ανθρώπων που φέρονται ως αγνοούμενοι.
Σύμφωνα με την Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD), 40 άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται έπειτα από τις πλημμύρες αυτές που σημειώθηκαν μετά τις ισχυρές βροχές την Τετάρτη σε επαρχίες που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα.
Στην πόλη Μποζκούρτ, μία από τις πλέον πληγείσες, διασώστες έψαχναν το Σαββατοκύριακο μέσα στα ερείπια των σπιτιών που καταστράφηκαν από τα κύματα, όπου η λάσπη έφθανε μέχρι τη μέση του μηρού, σημείωσε φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Σήμερα, εκσκαφείς καθάριζαν σωρούς από δέντρα, πινακίδες σήμανσης και άλλα αντικείμενα που μεταφέρονταν από τα νερά, με τη βοήθεια στρατιωτών που είχαν εξοπλιστεί με φτυάρια, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Σχετικά Νέα
Οι απεσταλμένοι του Τραμπ, Γουίτκοφ και Κέλογκ θα μεταβούν στην Τουρκία για τις συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας
Οι απεσταλμένοι του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ και Κεθ Κέλογκ θα μεταβούν.
Η Ρωσία είναι έτοιμη για σοβαρές συνομιλίες για την Ουκρανία, διαμηνύει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ
Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα, Τρίτη (13/5) ότι η Ρωσία.
Το ΕΡΤNews στην Αλβανία: Τέταρτη θητεία στον πρωθυπουργικό θώκο για τον Έντι Ράμα – Αύριο αναμένεται η ομιλία του
Σαρωτική είναι η νίκη Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία, με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο.
Βίντεο – Σοκ: Live εκτέλεση υποψηφίας δημάρχου στο Μεξικό
Σοκαριστικές σκηνές καταγράφηκαν live, κατά τη δολοφονική επίθεση που έγινε στην ανατολική μεξικανική πολιτεία.