

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αγοράσει συνολικά 355 αεροσκάφη Airbus εντός της επόμενης δεκαετίας, ωστόσο η ευρωπαϊκή εταιρεία έκανε λόγο από την πλευρά της για πρόθεση αγοράς 220 αεροπλάνων.
Οι δύο πλευρές δεν έχουν προς το παρόν δώσει κάποια εξήγηση για τα διαφορετικά νούμερα που επικαλούνται.
Η Turkish Airlines ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι θα αγοράσει 230 αεροσκάφη, με οψιόν αγοράς άλλων 115, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου της για τη δεκαετία 2023-33. Η Airbus από την πλευρά της, σε ξεχωριστή ανακοίνωση, λέει ότι η τουρκική εταιρεία παρήγγειλε 220 αεροπλάνα.
«Η Τουρκία αναπτύσσεται και η Turkish Airlines πετά ψηλά. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε 335 αεροσκάφη Airbus», έγραψε στην πλατφόρμα Χ ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Μπιλάλ Εκσί. «Ελπίζω ότι αυτό θα είναι προς όφελος της χώρας μας και της εταιρείας μας», πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.