

Η διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της, όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Η κ. Ερκάν είχε κατηγορηθεί το τελευταίο διάστημα για νεποτισμό, καθώς φήμες ήθελαν τον πατέρας της να έχει προκαλέσει την απόλυση μιας υπαλλήλου από την Τράπεζα.
Η ίδια κάνει λόγο για εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρα εις βάρος της.
Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι η κ. Ερκάν κλήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις περσινές εκλογές για να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος πληθωρισμός που οφείλεται στην εμμονή του Τούρκου προέδρου στην πολιτική των χαμηλών επιτοκίων.
Ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Μεχμέτ Σιμσέκ είπε ότι το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης συνεχίζεται με αδιάκοπα και αποφασιστικά, με επικεφαλής τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε με την Κίνα – Οι δασμοί δεν θα είναι 145%, αλλά δεν θα φτάσουν στο μηδέν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο ότι αν.
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Παρών Σολτς και Σταϊνμάιερ – Θα παραστεί και ο Αντόνιο Γκουτέρες
Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και ο καγκελάριος της χώρας, Όλαφ Σολτς.
Ο ΟΗΕ αναδιαρθρώνει την παρουσία του στη Συρία – Έκκληση για χρηματοδότηση
O Ντέιβιντ Κάρντεν, αναπληρωτής περιφερειακός Συντονιστής Ανθρωπιστικής Βοήθειας του ΟΗΕ για την κρίση στη.
Το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Κινέζο πρέσβη – Εξέφρασε την ανησυχία του για την εμπλοκή του Πεκίνου στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε χθες, Τρίτη (22/4) ότι κάλεσε τον πρέσβη της.