

Οι επιθέσεις που εκδηλώθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά αμάχων και στόχων εντός της Σαουδικής Αραβίας, υπονομεύουν τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών για κατάπαυση του πυρός και συνολική πολιτική λύση προς όφελος του λαού της Υεμένης και της ειρήνης και σταθερότητας της ευρύτερης περιοχής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Σε αυτό το πλαίσιο, τονίζει πως η Ελλάδα καταδικάζει κάθε μορφή ένοπλης βίας και καλεί σε άμεσο τερματισμό των επιθετικών ενεργειών και επίδειξη πνεύματος συνεργασίας στις προσπάθειες του Ειδικού Απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών για την Υεμένη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.