

Στο Α’ νεκροταφείο ετάφη σήμερα το μεσημέρι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που πέθανε την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 80 ετών.
Νωρίτερα, είχε τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, η κηδεία της στο παρεκκλήσσι που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας Βαρδή Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη.
Σχετικά Νέα
Πέντε μαθητές Λυκείου κατανάλωσαν αλκοόλ σε σχολική εκδρομή – 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Συνελήφθησαν 12 καθηγητές
Ακόμη ένα περιστατικό μέθης ανηλίκων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής Λυκείου, στη λίμνη Πλαστήρα. Ένας εκ των.
Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο στον Καρέα
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο ΑΤ Βύρωνα, αναφέροντας ότι θα εκραγεί.
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.