

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι απέλασε δύο Ρουμάνους διπλωμάτες, ενώ λίγο νωρίτερα είχε καλέσει στο υπουργείο τον Ρουμάνο επιτετραμμένο στη Μόσχα.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο ανέφερε ότι κήρυξε τον στρατιωτικό ακόλουθο και τον αναπληρωτή στρατιωτικό ακόλουθο της Ρουμανίας ως personae non gratae, διατάσσοντάς τους να εγκαταλείψουν τη Ρωσία.
Η κίνηση να κηρυχθούν ανεπιθύμητα πρόσωπα οι δύο Ρουμάνοι διπλωμάτες, αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ήταν η απάντηση στο Βουκουρέστι για τις απελάσεις τον περασμένο μήνα Ρώσων διπλωματών για ενέργειες τις οποίες η Ρουμανία χαρακτήρισε ως ενέργειες που αντιβαίνουν στους διπλωματικούς κανόνες.
Σχετικά Νέα
Γερμανία: «Παγώνουν» οι ενέργειες για ταξινόμηση της AfD ως «εξακριβωμένα ακροδεξιάς»
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος (BfV) της Γερμανίας «παγώνει» με δική της απόφαση.
Η Ουκρανία επικύρωσε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά
Το ουκρανικό κοινοβούλιο επικύρωσε σήμερα συμφωνία ορόσημο για τα ορυκτά με τις Ηνωμένες Πολιτείες,.
Νότιο Σουδάν: Οι συγκρούσεις εμποδίζουν τη βοήθεια να φτάσει σε 60.000 υποσιτισμένα παιδιά, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
Οι συγκρούσεις κατά μήκος του ποταμού Νείλου στο Νότιο Σουδάν εμποδίζουν εδώ και σχεδόν.
Ντόναλντ Τραμπ: Μετά τον Κόλπο του Μεξικού, θέλει να αλλάξει το όνομα και του Περσικού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταρτίζει σχέδια ώστε η Ουάσιγκτον να αρχίσει να αναφέρεται.