Το πρώτο «ATHEX Tech Summit 2024» διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών

O Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναγνωρίζοντας ότι οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα για την λειτουργία των επιχειρήσεων και αποτελούν κρίσιμης σημασίας συστατικό για τις εταιρείες που θέλουν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους, διοργανώνει στις 27 Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών, το πρώτο συνέδριο «ATHEX Tech Summit 2024».

Το Συνέδριο απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, για τα οποία οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν πλέον βασικό κομμάτι της δικής τους καθημερινότητας αλλά και των ομάδων τους.

Στόχος είναι να δώσει τη δυνατότητα σε εταιρείες, εισηγμένες και μη, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών από κορυφαία στελέχη του τεχνολογικού κλάδου. Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει:

  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων
  • Ψηφιακές εφαρμογές για την κάλυψη ρυθμιστικών & επιχειρησιακών αναγκών
  • Προκλήσεις και στρατηγικές για επιτυχημένη υιοθέτηση του cloud
  • Λύσεις κυβερνοασφάλειας και ο ρόλος τους στην προστασία ενός Οργανισμού

Χαιρετισμό στο Συνέδριο θα εκφωνήσει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο και για δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα https://athextechsummit.gr ή στο [email protected]

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα