

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).
Την Πέμπτη, στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «European Green Deal, Anyone?».
Στις 16:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση με τον Ravi Agrawal, αρχισυντάκτη του περιοδικού «Foreign Policy».
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Την Παρασκευή, στις 10:10, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.