

“Η Κίνα απευθύνει τα συγχαρητήριά της στον πρόεδρο Ερντογάν για την επανεκλογή του”, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ.”Προτρέπουμε την Τουρκία να πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης που ανταποκρίνεται στις εθνικές περιστάσεις της και ελπίζουμε πως η Τουρκία θα συνεχίσει να καταγράφει προόδους στην ανάπτυξή της υπό τη διεύθυνση του προέδρου Ερντογάν”, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
Το Πεκίνο, είπε ακόμη η Μάο, “προσδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις της με την Τουρκία”.
“Τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση των δύο αρχηγών κρατών, οι δύο χώρες ανέπτυξαν μια συνεργασία που απέδωσε καρπούς σε πολλούς τομείς προς όφελος των δύο λαών μας”, συνέχισε.
“Η Κίνα επιθυμεί να εργαστεί με την Τουρκία για να φέρει σε νέες κορυφές τις σχέσεις μας στρατηγικής συνεργασίας”, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
Σχετικά Νέα
Διεθνής Αμνηστία: Το διεθνές δίκαιο απειλείται εξαιτίας των «μετωπικών επιθέσεων» του Τραμπ
Το διεθνές δίκαιο υφίσταται «μετωπικές επιθέσεις» από πλευράς της κυβέρνησης των ΗΠΑ αφότου επέστρεψε.
Τραγωδία στο Ιλινόι: Νεκρά τέσσερα παιδιά όταν όχημα εισέβαλε σε κτίριο – Συνελήφθη ο οδηγός
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην κωμόπολη Τσάθαμ, κοντά στο Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόι,.
Νότια Κορέα: Πρέπει να υπερβούμε τα εμπόδια στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ μέχρι τον Ιούλιο
Ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, δήλωσε την Τρίτη ότι η χώρα.
ΗΠΑ: Η υποβολή αίτησης για άσυλο ενδέχεται να κοστίζει 1000 δολάρια
Ρεπουμπλικάνοι της κάτω Βουλής θέλουν να επιβληθούν κόστη «τουλάχιστον 1.000 δολαρίων» σε κάθε πρόσωπο.