

Σε πάρκο «Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννου», μετονομάστηκε το πάρκο «λαϊκής αγοράς», πίσω από την οδό Σεραφείμ Τσακμάνη στην πόλη του Λαγκαδά.
Η τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε χθες, ενώ τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης στήλης που φέρει το όνομα Μακαριστού Ιεράρχη, πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Πλάτων, μαζί με τον δήμαρχο Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη και τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη.
«Το έργο και η ποιμαντορία του Μακαριστού Μητροπολίτη παραμένει και θα παραμείνει ζωντανό παρά την εκδημία του. Εμείς ως Δημοτικό Συμβούλιο, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του και όσα έκανε για την περιοχή μας, δίνοντας το όνομά του σε έναν χώρο πρασίνου της πόλης μας, ώστε και οι επόμενες γενιές να μνημονεύουν το έργο του αοιδίμου Ποιμενάρχη μας», είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης.
Σχετικά Νέα
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο στο Πανόραμα
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πανοράματος,.
-
Μαρία Καρυστιανού: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για την γιορτή της μητέρας
Με μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, η Μαρία Καρυστιανού αναφέρεται στην κόρη της Μάρθη,.
Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει νέα νομοθετική ρύθμιση για απαγόρευση λειτουργίας ψησταριών σε πανηγύρια
Η κυβέρνηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα για νέα νομοθετική ρύθμιση που αφορά την απαγόρευση λειτουργίας.