

Τενεκεδάκια που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον είναι οι πρωταγωνιστές του νέου προεκλογικού σποτ του ΚΙΝΑΛ.
Στο βίντεο διάρκειας περίπου δύο λεπτών, βρισκόμαστε στο 2015, όπου από τα μεγάφωνα ακούγεται το σύνθημα «η ελπίδα έρχεται, ξεμπερδεύουμε με τα παλιά και χτίζουμε το αύριο».
Τα τενεκεδάκια πιστεύουν σε αυτό το σύνθημα και μπαίνουν στο «εργοστάσιο» όπου τα γεμίζουν με καυτερές πιπεριές ως «γνήσιο αριστερό menu» και τα βάφουν στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στην εποχή των capital controls καθώς τα τενεκεδάκια κατευθύνονται στα ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη 200 ευρώ και τελικά καταφέρνουν να βγάλουν από ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.
Απογοητευμένα πλέον τα τενεκεδάκια γυρνούν στο σπίτι τους και αποφασίζουν να επαναστατήσουν. Βγάζουν τη στολή του ΣΥΡΙΖΑ και τη γέμισή τους από καυτερές πιπεριές και σηκώνουν το νέο σήμα του Κινήματος Αλλαγής.
Σχετικά Νέα
Ν. Ταχιάος για τα Τέμπη: Δεν πανηγυρίζουμε για κανένα πόρισμα Καρώνη
Σε «σαφέστατο σχέδιο αποσταθεροποίησης, από κόμματα τα οποία υποστηρίζουν την αντισυστημικότητα και θέλουν να.
Ι. Μπούγας: Μεταρρυθμίσεις για επιτάχυνση της Δικαιοσύνης – Από 1.492 σε 650 ημέρες οι αποφάσεις ως το 2027
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με.
Π. Μαρινάκης: Μέχρι το τέλος του έτους όλα τα ΑΕΙ θα έχουν σύστημα ελεγχόμενης εισόδου
Σε μία σειρά από απορίες σε σχέση με το κυβερνητικό έργο, απάντησε ο Υφυπουργός.
Κ. Μητσοτάκης για την επέμβαση στο κυλικείο της Νομικής: Άθλιες εικόνες-Δεν συνάδουν με πανεπιστήμιο ευρωπαϊκής χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση που έκανε στο TikTok αναφέρθηκε στη χθεσινή επέμβαση της Αστυνομίας σε.