Το μυστηριώδες σχόλιο της βασίλισσας Ελισάβετ για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Όπως είναι γνωστό, στις 31 Αυγούστου του 1997 η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του Βρετανικού θρόνου, Κάρολου, έχασε τη ζωή της σε φονικό τροχαίο στο Παρίσι, όπου σκοτώθηκε και ο τότε φίλος της, Ντόντι αλ Φαγιέντ.

Αυτή καθαυτή η είδηση του θανάτου της κοσμαγάπητης πριγκίπισσας προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Mirror, ακόμα πιο σοκαριστική ήταν η αντίδραση της πρώην πεθεράς της, βασίλισσας Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την βασιλική βιογράφο Ίνγκριντ Σιούαρντ, ο Κάρολος, ο οποίος βρισκόταν στο Μπαλμόραλ με τα παιδιά του και τη μητέρα του ήταν από τους πρώτους που έμαθε για το τραγικό γεγονός και σε κατάσταση σοκ έσπευσε να ενημερώσει την Ελισάβετ.

Τότε, εκείνη αντέδρασε με μυστηριώδη τρόπο: ρώτησε τον Κάρολο αν το δυστύχημα ήταν «προμελετημένο» και αν κάποιος είχε «βάλει γράσο στα φρένα» του αυτοκινήτου της Νταϊάνα και του Ντόντι.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κάρολος κατέρρευσε στην είδηση του θανάτου της Νταϊάνα και επέμεινε -παρά τις αντιρρήσεις του παλατιού- να πάει ο ίδιος στο Παρίσι για να παραλάβει τη σορό της «θλιμμένης πριγκίπισσας», όπερ και εγένετο, ενώ δεν είπε τίποτα στα παιδιά του για να τα προστατεύσει.

Σχετικά Νέα