Το Μαξίμου συνθέτει το παζλ των ευρωεκλογών

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα και στις 9 εβδομάδες που απομένουν ως τις ευρωεκλογές, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να θέσει επί τάπητος τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Παράλληλα, ασχολείται με την ολοκλήρωση της σύνθεσης του ευρωψηφοδελτίου που θα αποκαλυφθεί στις 27 Μαρτίου στην ανοιχτή διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, με την συμμετοχή όλων των δυνάμεων, κομμάτων, συλλογικοτήτων, κινήσεων και προσωπικοτήτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Το Μαξίμου έως τώρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ως προς τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ευρωλίστα, ωστόσο μετά τις πρόσφατες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τον γνωστό επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη.

Σε ό,τι αφορά τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το περιβάλλον του αθλητή αναφέρει ότι δεν έχει «κλείσει» τίποτα, παρ’ όλ’ αυτά το Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το Σάββατο ο πρωθυπουργός συνάντησε και συζήτησε στο Μαξίμου με τους πρώτους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές, ενώ απόψε συζητά με νέους στο Θέατρο Κιβωτός για τις προκλήσεις των ευρωεκλογών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σε μία εκδήλωση-πρωτοβουλία του Στέλιου Κούλογλου.

Όλες οι κινήσεις του πρωθυπουργού τα τελευταία 24ωρα έχουν ως επίκεντρο τις ευρωεκλογές και τους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση θα συγκροτήσει ένα συμπαγές και ισχυρό αριστερό και προοδευτικό μέτωπο, απέναντι στις δυνάμεις του ακραίου νεοφιλευθερισμού και της ακροδεξιάς.

Σημειώνεται πως οι φετινές ευρωεκλογές είναι οι σημαντικότερες των τελευταίων ετών, καθώς κρίνεται η κατεύθυνση που θα πάρει η Ευρώπη.

 

Σχετικά Νέα