

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τον εναέριο χώρο για τα αεροσκάφη της Ινδίας αλλά και να αποκλείσει τις χερσαίες διόδους για το εμπόριο του Νέου Δελχί με το Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Επιστημών και Τεχνολογίας Φαουάντ Τσόντρι.
«Ο πρωθυπουργός σκέφτεται το πλήρες κλείσιμο του εναέριου χώρου», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πακιστανός υπουργός. Πρόσθεσε ότι κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου προτάθηκε επίσης να απαγορευτεί στην Ινδία να χρησιμοποιεί τις χερσαίες διόδους, μέσω Πακιστάν, για το εμπόριό της με το Αφγανιστάν.
«Ο Μόντι (σ.σ. ο πρωθυπουργός της Ινδίας) το ξεκίνησε, εμείς θα το τελειώσουμε», κατέληξε ο Τσόντρι.
Οι σχέσεις των δύο χωρών διανύουν περίοδο κρίσης το τελευταίο διάστημα, λόγω της κλιμακούμενης έντασης στην περιοχή του Κασμίρ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Θέλω να μιλήσω με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News,.
Ουρουγουάη: Πέπε και Λουσία, ένα ζευγάρι ανταρτών αγγέλων της δημοκρατίας
Ο Ουρουγουανός πρώην πρόεδρος Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα και η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι ερωτεύτηκαν.
Νεκροί εννέα μετανάστες που τελούσαν υπό κράτηση στις ΗΠΑ
Εννέα μετανάστες πέθαναν ενώ τελούσαν υπό κράτηση στις ΗΠΑ αφότου επέστρεψε στην εξουσία ο.
Ουρουγουάη: Ο Χοσέ Μουχίκα και η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι έζησαν μια ζωή γεμάτη αγώνες
Ο Ουρουγουανός πρώην πρόεδρος Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα κι η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι ερωτεύτηκαν.