

Σχόλιο του ΚΚΕ για τη μεγάλη πανελλαδική συνάντηση για μια «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε χτες στο κατάμεστο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου
Το ΚΚΕ αναφέρει στο σχόλιό του:
Επειδή πρόοδος δεν είναι η νομιμοφροσύνη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δεν είναι η υλοποίηση μνημονίων, δεν είναι η συμπόρευση με ολιγάρχες και η συγκυβέρνηση με ακροδεξιούς, δεν είναι οι Μόριες, δεν είναι τα απομεινάρια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και οι διάφοροι γυρολόγοι της πολιτικής, γι’ αυτό και ο κύριος Τσίπρας, που είναι θιασώτης όλων των παραπάνω, κατατάσσεται μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο μπλοκ της συντήρησης.
Όλων αυτών η πολιτική γέννησε και γεννά το φασισμό και την ακροδεξιά και μόνο μια συμμαχία εναντίον τους, εναντίον του σάπιου συστήματος που υπηρετούν, μπορεί να βάλει φραγμό.
Σχετικά Νέα
Β. Κικίλιας: Προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα, ενίσχυση του εξοπλισμού και των υποδομών
Προαναγγελία για προσλήψεις για την επόμενη σεζόν στο Λιμενικό Σώμα, ενίσχυση του εξοπλισμού και.
Αλ. Τσίπρας: Τέσσερα «stop» για τους εχθρούς της Δημοκρατίας
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιγράφει στην Ειδική Εκδοση Turning Points του Euro2day.gr και.
Α. Γεωργιάδης: Δεν εφημέρευε 36 ώρες η γιατρός που είχε τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα
Στο ατύχημα που σημειώθηκε στην Πάτρα με θύμα γιατρό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», αναφέρθηκε.
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις στην Ινδία: Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα
Η Ελληνική κυβέρνηση δια μέσω του υπουργείου Εξωτερικών καταδίκασε απερίφραστα την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον.