

Σχόλιο του ΚΚΕ για τη μεγάλη πανελλαδική συνάντηση για μια «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε χτες στο κατάμεστο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου
Το ΚΚΕ αναφέρει στο σχόλιό του:
Επειδή πρόοδος δεν είναι η νομιμοφροσύνη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δεν είναι η υλοποίηση μνημονίων, δεν είναι η συμπόρευση με ολιγάρχες και η συγκυβέρνηση με ακροδεξιούς, δεν είναι οι Μόριες, δεν είναι τα απομεινάρια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και οι διάφοροι γυρολόγοι της πολιτικής, γι’ αυτό και ο κύριος Τσίπρας, που είναι θιασώτης όλων των παραπάνω, κατατάσσεται μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο μπλοκ της συντήρησης.
Όλων αυτών η πολιτική γέννησε και γεννά το φασισμό και την ακροδεξιά και μόνο μια συμμαχία εναντίον τους, εναντίον του σάπιου συστήματος που υπηρετούν, μπορεί να βάλει φραγμό.
Σχετικά Νέα
ΥΠΕΞ: Χαιρετίζει τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν για το Κυπριακό από την Κομισιόν
Η ελληνική κυβέρνηση χαιρέτισε τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της Προέδρου.
Ερώτηση 8 γαλάζιων βουλευτών στον υπουργό Εσωτερικών
Κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, κατέθεσαν 8 βουλευτές της ΝΔ, με.
Υπ. Δικαιοσύνης για εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Ανακοίνωση -απάντηση εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη.
Στ. Παπασταύρου: “Σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ – Στόχος μας να ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα με ασφάλεια δικαίου”
“Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε μια ιστορική πολεοδομική μεταρρύθμιση, την τελευταία πιο εκτεταμένη.