

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε το εμβόλιο κατά της Covid-19 από την κρατική φαρμακευτική εταιρεία της Κίνας Sinopharm, για επείγουσα χρήση.
Το εμβόλιο, ένα από τα βασικά κινεζικά εμβόλια που έχουν ήδη χορηγηθεί σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους στην Κίνα και εκτός αυτής, γίνεται το πρώτο εμβόλιο κατά της Covid-19 που έχει αναπτυχθεί από μια μη-δυτική χώρα, το οποίο λαμβάνει την έγκριση του ΠΟΥ.
Είναι επίσης η πρώτη φορά που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, δίνει έγκριση για επείγουσα χρήση σε οποιοδήποτε κινεζικό εμβόλιο για οποιοδήποτε λοιμώδες νόσημα.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Ο στρατός αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές σήμερα ότι εκτοξεύτηκε πύραυλος από την Υεμένη.
Πάπας Φραγκίσκος: Η σύμπτωση με την ηλικία και την ώρα θανάτου του
Ο γεννημένος στην Αργεντινή Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε.
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από σήμερα
Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη (23.04.2025) ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές και.
Τροχαίο στην Αττική Οδό: Νεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, το βράδυ της Τρίτης (22/04), στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς.