

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι έπληξε «στρατιωτική τοποθεσία» όπου βρισκόταν μια αποθήκη όπλων στη βορειοδυτική Συρία, ενώ το συριακό πρακτορείο ειδήσεων και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφεραν έκρηξη κοντά στο λιμάνι της Ταρτούς.
Ο ισραηλινός στρατός τόνισε πως «πριν λίγο έπληξε μια στρατιωτική τοποθεσία όπου βρίσκονταν αποθηκευμένα όπλα που ανήκαν στο πρώην συριακό καθεστώς στην περιοχή Καρντάχα της Συρίας».
Το Συριακό Παρατηρητήριο έκανε λόγο για έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στο λιμάνι Ταρτούς αφού ένα αεροπλάνο «πιθανώς ισραηλινό» πέταξε πάνω από την περιοχή.
Το κρατικό συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA τόνισε πως ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν την περιοχή Ταρτούς στη δυτική Συρία.
«Αεροπορικές επιδρομές από ισραηλινά αεροπλάνα στην περιοχή της Ταρτούς», ανέφερε το SANA, χωρίς να αναφέρει άμεσα θύματα, διευκρινίζοντας ότι «η πολιτική προστασία και εξειδικευμένες ομάδες εργάζονται για να επιβεβαιώσουν ποιοι ήταν οι στόχοι» που επλήγησαν.
Σχετικά Νέα
Τριντό: «Θα ανταποδώσουμε τους δασμούς του Τραμπ»
Ο Καναδάς θα εφαρμόσει τελωνειακούς δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα από σήμερα, σε αντίποινα σ’.
Κίνα: Θα υπάρξουν «αντίμετρα» για τους νέους δασμούς των ΗΠΑ του Τραμπ
Η κυβέρνηση της Κίνας ανήγγειλε σήμερα πως θα λάβει «αντίμετρα», μετά την ανακοίνωση του.
Η Κίνα διαμηνύει πως θα υπάρξουν «αντίμετρα» για τους νέους δασμούς των ΗΠΑ
Η κυβέρνηση της Κίνας ανήγγειλε σήμερα πως θα λάβει «αντίμετρα», μετά την ανακοίνωση του.
ΛΔ Κονγκό: Σοβαρή ανησυχία του ΟΗΕ μετά την απαγωγή 131 ασθενών και τραυματιών από το M23
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εξέφρασε τη «σοβαρή ανησυχία» του, με ανακοίνωσή του που δημοσιοποιήθηκε.