

Το Ισραήλ φέρεται να άνοιξε ξανά τους σωλήνες νερού στη νότια Γάζα μετά από μία εβδομάδα αποκλεισμού, μεταδίδει το Sky News.
Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν σε συνέντευξή του στο CNN ανέφερε ότι Ισραηλινοί αξιωματούχοι τον ενημέρωσαν ότι το δίκτυο λειτουργεί και πάλι την τελευταία ώρα.
Το Ισραήλ διέκοψε το νερό στη Γάζα μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο, σκοτώνοντας εκατοντάδες Ισραηλινούς και αιχμαλωτίζοντας δεκάδες άλλους ομήρους.
Σχετικά Νέα
Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ: Δίπλα στους Έλληνες αγρότες σε μία περίοδο έντονων προκλήσεων
Ο μικρός μέσος όρος εκμεταλλεύσεων στην Ελλάδα καθιστά τη συνεργασία μεταξύ των παραγωγών κρίσιμη,.
Ιρλανδία: Ο αδύναμος κρίκος της ΕΕ για τη ρύθμιση λειτουργίας των τεχνολογικών κολοσσών στην Ευρώπη
Παρά τις εμπορικές απειλές και τους δασμούς, η Ουάσιγκτον έχει στην πραγματικότητα μια πολύ συνεπή.
Wall Street Journal: Στα μέσα Ιουνίου, στο Βατικανό, ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
O επόμενος γύρος συνομιλιών μεταξύ ρωσικών και ουκρανικών αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθεί στο Βατικανό, δήλωσε.
Συρρικνώθηκε η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη τον Μάιο
Νέα συρρίκνωση κατέγραψε τον Μάιο η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με τα στοιχεία.