Το ευχαριστώ της οικογένειας Τοπαλούδη

Μια ευχαριστήρια επιστολή, προς όλους όσους συνεισέφεραν με τον τρόπο τους, έστειλαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη λίγο μετά τη δικαστική δικαίωση.

Αφού ευχαρίστησαν τους λιμενικούς, τους ιατροδικαστές, την ανακρίτρια, την πρόεδρο και την εισαγγελέα του δικαστηρίου, ευχαρίστησαν και όλο τον κόσμο που τους στήριξε.

“Σε όλους τους ανθρώπους που μας στάθηκαν, σε όλους όσους ήταν απ’ έξω και στις χιλιάδες ανθρώπων που μας έστειλαν τόσα πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τη συμπαράστασή σας. Έβλεπα στα μάτια σας το πόσο άνθρωποι είσαστε. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από τις πρώτες στιγμές και εννοώ από τους λιμενικούς, που έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και μας ενημέρωναν από το πρώτο λεπτό. Όλους όσους συντέλεσαν και να καταλήξουμε, φυσικά, στη διαδικασία τη δικαστική. Ήταν ένα δικαστήριο που έπρεπε να παρακολουθήσουν όλοι οι φοιτητές Νομικής και οι δικηγόροι για να δουν μια υποδειγματικότατη διαδικασία. Όλοι τους στάθηκαν στο ύψος τους και έφτασαν το ύψος της ελληνικής δικαιοσύνης πάρα πολύ ψηλά, μέχρι τον ουρανό”.

Στην επιστολή τους, οι γονείς καταλήγουν ότι είναι καιρός πια, όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία και ένα περιβάλλον ασφαλέστερο για τα παιδιά μας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα