Το Επαγγελματικό Ταμείο των εργαζομένων στην Alpha Bank είναι πλέον γεγονός

Το Επαγγελματικό Ταμείο των εργαζομένων στην Alpha Bank είναι πλέον γεγονός και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της δομής και της λειτουργίας του.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank “οι συνεχείς παρεμβάσεις του Συλλόγου προς τον αρμόδιο υπουργό είχαν αποτέλεσμα. Δημοσιεύθηκε το Καταστατικό Λειτουργίας του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του ομίλου Alpha Bank. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάκτηση, τη σημασία της οποίας μπορούν εύκολα να αντιληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank.”

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου “είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας, από τις εποχές εκείνες που με τόλμη διατυπώναμε τις θέσεις και τις εκτιμήσεις μας για την αξία των Επαγγελματικών Ταμείων και αντιμετωπίζαμε την άρνηση, ακόμα και το χλευασμό, συνδικαλιστικών παρατάξεων και στελεχών που σήμερα είτε εμφανίζονται ως υπερασπιστές της Επαγγελματικής Ασφάλισης, είτε ορμώμενοι από ιδεοληπτικά κίνητρα εξακολουθούν να εκφράζουν ασυνάρτητα την αντίθεσή τους”.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα