

Συναγερμός έχει σημάνει για την αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού, από τον πατέρα του, στη Φθιώτιδα και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ambert alert.
Η αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο έγινε στις 25 Ιουνίου, περίπου στις 11:00, στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας. Ο πατέρας του πήρε το αγόρι, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται, επισημαίνει η οργάνωση στο amber alert.
Έπειτα από εισαγγελική εντολή, που εκδόθηκε σήμερα, το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε τον μηχανισμό amber alert, καθώς «υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο».
Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ύψος 1,28 μ. και βάρος 45 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.
Η οργάνωση καλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία για την αρπαγή του ανήλικου να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας ή μέσω της εφαρμογής Missing Alert.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.