Το Bitcoin σε discount έναντι των μετοχών – Από τι κινδυνεύουν τα κρυπτονομίσματα; – Από τον έλεγχο της Wall Street

Τα κρυπτονομίσματα καθίστανται απολύτως ελεγχόμενα και η εξέλιξη αυτή εξυπηρετεί την Wall Street και τις κυβερνήσεις

Τα κρυπτονομίσματα την εβδομάδα 17 με 21 Μαίου 2021 βρέθηκαν στο απόλυτο επίκεντρο λόγω της εντυπωσιακής διόρθωσης όπου απομειώθηκε η αξία τους κατά 1 τρισεκ. αλλά και η αιφνιδιαστική ανάκαμψη τους μέσα σε μια ημέρα.

Ωστόσο η αγορά συνεχίζει να είναι ευμετάβλητη με το Bitcoin να βρίσκεται στα 37.000 δολάρια με την κεφαλαιοποίηση στα 705 δισεκ. ενώ η συνολική κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων διαμορφώνεται στα 1,6 τρισεκ. δολάρια από 2,6 τρισεκ. πρόσφατα.

Η ανοδική κίνηση στα κρυπτονομίσματα δεν έχει τελειώσει

Το Bitcoin (BTC) και τα altcoins έχουν «εισέλθει στην κατηγορία mainstream» μετά την πτώση των τιμών πρόσφατα και ως εκ τούτου θα γίνουν ισχυρότερα, ανέφερε το Bloomberg Intelligence.

Το Bitcoin έχει πλέον «βασικό πλεονέκτημα» έναντι των μετοχών.

Τα κρυπτονομίσματα μειώθηκαν μαζικά κατά τη διάρκεια της βίαιης διόρθωσης – σοκ στις 19 Μάιου 2021, με το Bitcoin να υποχωρεί έως τα 30.000 δολάρια από 61.000 δολάρια που είχε βρεθεί πρόσφατα.

Όπως ανέφερε η Cointelegraph τα κρυπτονομίσματα μετά την πτώση σοκ… ανέκαμψαν με κέρδη άνω του 70% σε λιγότερο από μια ημέρα.

Η αγορά ταύρων είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Η πτώση της 19ης Μαΐου σχεδόν όλων των κρυπτονομισμάτων δείχνουν ότι αρχίζουν να συμπεριφέρονται ως κλασσικά περιουσιακά στοιχεία, οπότε η ακραία μεταβλητότητα σε σχέση με τις παραδοσιακές μετοχές, αποτελούν μέρος του τεστ διόρθωσης το οποίο και πέρασαν.

«Όλα τα μοντέλα δείχνουν ότι σίγουρα δεν είμαστε στο τέλος του ανοδικού κύκλου».
Έχουμε ακόμη περιθώριο να φτάσουμε μέχρι 100.000 δολάρια κατά μέσο όρο ή 288.000 δολάρια κατά μέσο όρο στο Bitcoin.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα