Της έκανε πρόταση γάμου μπροστά από κομήτη που εμφανίζεται κάθε 6.800 χρόνια

Ο Τζον Νικοτέρα έψαχνε για δύο ολόκληρα χρόνια να βρει έναν ξεχωριστό τρόπο να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του και ταν πήγαν σε μια λίμνη στο Όρεγκον για να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικά σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο ο Τζον ήξερε ότι επιτέλους είχε το ιδανικό σκηνικό

Όταν ο Τζον Νικοτέρα άκουσε για το πέρασμα του κομήτη Neowise που θα ξαναπεράσει από τη γη μετά από 6.800 χρόνια ήξερε πως είχε βρει μια μοναδική στιγμή για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Έρικα Πέντρακ.

Της πρότεινε λοιπόν ένα ταξίδι σε μια λίμνη του Όρεγκον για να παρατηρήσουν το αστρονομικό φαινόμενο. Ανυποψίαστη η Έρικα τον ακολούθησε στην εκδρομή.

Χρειαζόταν όμως και τη βοήθεια του φίλου του και φωτογράφου, Τιμ Λιτς. Ο Λιτς ήταν αυτός που καθοδήγησε τον Τζον όσον αφορά το ιδανικό σημείο ώστε να φαίνεται καλύτερα το πέρασμα του κομήτη. Έτσι κατέφθασαν στο σημείο οι τρεις τους για μια αστρονομική και συνάμα θεαματική βραδιά.

Κάποια στιγμή και έπειτα από συνεννόηση των δύο ανδρών, ο Τζον σηκώνεται και ζητά από την Έρικα να τον παντρευτεί. Παράλληλα ο Τιμ απαθανάτισε τη στιγμή σε φωτογραφία. Στο βάθος φαίνεται ο κομήτης που θα κάνουμε να τον ξαναδούμε σχεδόν επτά χιλιετίες.

«Ήθελα πραγματικά κάτι ξεχωριστό που θα μοιραζόμουν με την Έρικα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ήθελα να έχω μια στιγμή που αυτή και εγώ μπορούσαμε να θυμόμαστε στην υπόλοιπη ζωή μας» είπε ο Τζον.

Σχετικά Νέα