

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (7 Νοεμβρίου) πήρε ο 49χρονος που χτύπησε την σύντροφό του στην Πάτρα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής είναι βαριά σκοπούμενη σωματική βλαβη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, και παραμένει διασωληνωμένη με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο βίαιος ξυλοδαρμός της 43χρονης στην Πάτρα από τον πρώην σύντροφό της συνέβη προχτές (3/11/2024) στην περιοχή της μαρίνας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Εκεί συναντήθηκε το ζευγάρι, ο διαπληκτισμός του οποίου γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν ο 49χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας με καταγωγή από το Αίγιο, για άγνωστο λόγο, την έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα η 43χρονη να χτυπήσει το κεφάλι της σε κράσπεδο.Unmute
Ο 49χρονος συνελήφθη, μετά απο αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας. Στους αστυνομικούς υποστήριξε πως βρήκε την κοπέλα χτυπημένη, όμως το οπτικό υλικό που συνέλεξε η ΕΛΑΣ δείχνει πως αυτός ήταν που χτύπησε την 43χρονη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαριά.
πηγή:ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Χειροπέδες σε μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά και παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα
Υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης, διεθνικού χαρακτήρα, που διακινούσε αναβολικές ουσίες και παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα σε.
Ταλαιπωρία για 418 επιβάτες του πλοίου Superstar – Επιστρέφει με μειωμένη ταχύτητα στον Βόλο
Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του παρουσίασε το πλοίο Superstar που εκτελούσε δρομολόγιο.
Συνελήφθη 20χρονος που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στην περιφερειακή Υμηττού
Ένα ακόμα περιστατικό με ασυνείδητο οδηγό σημειώθηκε στην περιφερειακή Υμηττού και συγκεκριμένα στο ύψος.
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο Ουκρανός οδηγός για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς στα διόδια Πολυμύλου
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα το μεσημέρι ο Ουκρανός οδηγός νταλίκας για την τραγωδία με.