

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν ασφαλείς εκτιμήσεις και σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, στην κυβέρνηση ωστόσο, αντιλαμβάνονται πως πρέπει να προχωρήσει ο κόσμος προς τις γιορτές με κάποια δεδομένα.
Από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, προφανώς δεν έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο και δεν θα μπορούσε άλλωστε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο καθώς η εξέλιξη της πανδημίας διαφοροποιεί τα δεδομένα ανά 24ωρο.
Παρόλα αυτά, εκείνοι που γνωρίζουν τις προθέσεις του πρωθυπουργού, λένε ότι δεν σκοπεύει να χαλαρώσει τα υπάρχοντα μέτρα σε βαθμό που θα αναιρέσει το όποιο αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί έως τώρα από την προσπάθεια των πολιτών.
Τα δεδομένα έως τώρα:
Πρώτη συζήτηση στο κυβερνητικό τραπέζι η ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων, ωστόσο η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για τα σχολεία είναι να ανοίξουν μετά τις γιορτές.
Τα κυρίαρχα σενάρια αποκλείουν να ανοίξει η εστίαση έως το τέλος του χρόνου
Από τις καθημερινές τηλεδιασκέψεις με τους λοιμωξιολόγους, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα λάβει τις τελικές αποφάσεις, συνυπολογίζοντας ό,τι θα του πουν οι αρμόδιοι και οι επιστήμονες.
Σχετικά Νέα
Με νέα πλήγματα απειλούν τους Χούθι οι ΗΠΑ – Τι λέει το Ιράν
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν τα «αδιάκοπα» πλήγματα στην Υεμένη εναντίον των Χούθι, μέχρις.
Σφυροκόπημα ΗΠΑ στους Χούθι ανακοίνωσε ο Τραμπ
Η πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά δέχθηκε πλήγματα που σκότωσαν εννέα πολίτες, ανακοίνωσαν οι αντάρτες.
Ολοκληρώνονται οι παραδόσεις-παραλαβές στα Υπουργεία -Αναλυτικά οι τοποθετήσεις
Ολοκληρώνονται οι τελετές παράδοσης – παραλαβής στα Yπουργεία, μετά την ορκωμοσία των νέων μελών.
Ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης – Οι πρώτες δηλώσεις των υπουργών
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, μετά.