

Να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία ζητά από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποφευχθούν οι κινητοποιήσεις εν μέσω πανδημίας και το σημερινό συλλαλητήριο.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί “την κυβέρνηση έστω και τώρα να αφήσει στην άκρη τις ιδεοληψίες της, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία που δικαιολογημένα προκαλεί αντιδράσεις και κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας”.”Όταν αποκλείονται 24.000 μαθητές από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, όταν αλλάζουν οι όροι των πανελλαδικών στη μέση μιας χρονιάς που τα Λύκεια δεν πρόλαβαν να ανοίξουν, όταν αντί για προσλήψεις καθηγητών έχουμε προσλήψεις 1.000 ειδικών φρουρών, τότε είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις”, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.