

Άγνωστος τηλεφώνησε πριν από λίγα λεπτά στο 112 και προειδοποίησε ότι στο στούντιο ΚΑΠΑ θα εκραγεί βόμβα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τηλεφώνημα στο 112 έγινε στις 11:50 και ο άγνωστος που τηλεφώνησε δεν έδωσε κάποιο χρονικό περιθώριο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκίνησε άμεσα εκκένωση του στούντιο, διαδικασία που έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.
Υπενθυμίζεται ότι στο 112, όπως έγινε γνωστό, είχε γίνει και το προειδοποιητικό τηλεφώνημα σήμερα τα ξημερώματα για την τοποθέτηση βόμβας στην Τεκτονική Στοά της Αθήνας.
Σχετικά Νέα
Αγία Παρασκευή: Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη δύο ανήλικοι που οδηγούσαν κλεμμένη μηχανή
Δύο ανήλικοι 15 και 17 ετών συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Τρίτης (22-4-2025) στην Αγιά.
-
Κεφαλονιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του – Υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 3χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη.
Γεράσιμος Παπαδόπουλος για σεισμό στην Κωνσταντινούπολη: Θα ακολουθήσει και μεγαλύτερος, μπορεί να επηρεαστεί το βόρειο Αιγαίο
Ο ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (23/04/2025).
Γιατροί έγραψαν σε 2 μέρες 40 κουτιά ηρεμιστικά σε ανυποψίαστο 72χρονο
Δύο γιατροί συνταγογράφησαν μέσα σε δύο ημέρες 40 κουτιά με ηρεμιστικά χάπια σε έναν.