

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Μακαριώτατο Ιωάννη Ι, Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής, είχε ο υπουργός Εξωτερικών Γεώργιος Γεραπετρίτης.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας οι τελευταίες εξελίξεις στη Συρία με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να τονίζει την επείγουσα ανάγκη για εθνική ενότητα και ειρηνική συνύπαρξη και να τονίζει τη σημασία της διασφάλισης της προστασίας όλων των εθνικών και θρησκευτικών κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανικών πληθυσμών.
Ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να σταματήσουν όλες οι θηριωδίες κατά των αμάχων και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Ελλάδας να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Συρία, τονίζοντας τη δέσμευση της τελευταίας για σεβασμό του διεθνούς δικαίου, συμμετοχικότητα και αποφυγή ξένης παρέμβασης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό.
Μ.Aργυρού: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της S&P
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard.
Στα Ιεροσόλυμα ο υφ. Υπ.Εξ. Γιάννης Λοβέρδος για το Άγιο Φως – Τι ώρα θα φτάσει στην Ελλάδα
Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής.
Σ. Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.