

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν για την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις με την Κίνα, το Πακιστάν και τα Ηνωμένα Έθνη σχετικά με την εξομάλυνση της κατάστασης στη χώρα, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κινέζο ομόλογό του Γουάνγκ Γι. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι απαιτείται πολιτική συνεργασία για την αντιμετώπιση της κατάστασης στο Αφγανιστάν αλλά και των επιπτώσεων της επέλασης των Ταλιμπάν στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Σχετικά Νέα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.