

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Ουκρανό υπουργό Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, στρατηγό Oleksandr Syrskyi, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, «κατόπιν πρωτοβουλίας τους», όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο X.
Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι ενημέρωσαν τον κ. Δένδια «για την κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία», πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.