

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΜέΡΑ25, οι εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών Ενώσεων μετέφεραν τα αιτήματα του δημοσιογραφικού κόσμου και την έντονη αντίρρηση τους στο άρθρο 29 του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την διαφάνεια, δήθεν, στον Τύπο, το οποίο αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και με το οποίο προβλέπεται δραστική μείωση του αριθμού των εργαζομένων δημοσιογράφων στα κανάλια, οι οποίοι θα μπορούν σύμφωνα με την σχετική διάταξη να εργάζονται και σε «συνδεδεμένες εταιρείες» με μειωμένα σαφώς εργασιακά δικαιώματα, όρους και αποδοχές.
Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 εξέφρασε την στήριξη του κόμματος στον αγώνα, την απεργία και τα αιτήματα των δημοσιογράφων. «Είμαστε στο πλευρό των δημοσιογράφων απέναντι σε μια εργοδοσία που χρησιμοποιεί τον Τύπο και τα κανάλια με έναν τρόπο που δεν συνάδει με τον τρόπο λειτουργίας της δημοσιογραφίας. Είμαστε εκ των προτέρων στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου, ασχέτως του τρόπου με τον οποίο μας αντιμετωπίζει, γιατί είμαστε απέναντι σε αυτό το ολιγαρχικό καθεστώς που επικρατεί στα ΜΜΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.