

Σε φάση έντονης κινητικότητας έχει εισέλθει ο τομέας της ιδιωτικής υγείας με στόχο την επόμενη μεταπανδημική ημέρα.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η μετακίνηση στο «Ερρίκος Ντυνάν» του καθηγητή Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.
Προερχόμενος από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής των ειδικών για την πανδημία ανέλαβε συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και τη διεύθυνση της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά μετακινήσεων από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, με έμφαση στον χειρουργικό και καρδιολογικό τομέα και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του «Ερρίκος Ντυνάν».
Σχετικά Νέα
Εκσυγχρονισμός σιδηρόδρομου: Σε δύο πυλώνες το ν/σ, ρυθμίσεις για την ασφάλεια και το προσωπικό – Το χρονοδιάγραμμα για τον νέο ΟΣΕ
Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δραστική αναβάθμιση των σιδηροδρομικών υποδομών στη χώρα αναφέρθηκε.
Τα νέα ντοκουμέντα για τη δράση κυκλώματος με παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων
Τα νέα βίντεο ντοκουμέντα από φαρμακεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης πλαισιώνουν τις καταγγελίες ασφαλισμένου.
Το Land Rover Defender της Αστυνομίας βγήκε στους δρόμους -Σε ποια περιοχή της Αθήνας κυκλοφορεί
Το σκληροτράχηλο μοντέλο θα συνδράμει στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας στη.
Ιωάννινα: Πτώση δέντρου λόγω των ισχυρών ανέμων – Καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα στο πάρκινγκ των ΚΤΕΛ
Οι ισχυροί άνεμοι που “σαρώνουν” το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων προκάλεσαν την πτώση δέντρου σε τρία.